()

Alege Catalogul de piese

Loading ...
Loading ...
Loading ...
Loading ...
Loading ...
Loading ...

BESTSELLER SRCPIESEAUTO.RO MAGAZINUL TĂU ONLINE DE PIESE AUTO NOI!

Comercializăm doar piese auto noi, livrare rapidă în toată țara. Piesele auto sunt însoțite la livrare de factura si garanție!

MAGAZIN ONLINE PIESE AUTO

SC SERCOM CARMEN PROD COM SRL s-a înființat în anul 2008, continuând activitatea de comercializare a pieselor auto începută în 1992 de SC SERCOM CARMEN IMPEX SRL. Ținând cont de acestea, putem spune că suntem o companie dedicată comercializării de piese auto, oferindu-ți soluții complete și fiabile pentru nevoile tale de întreținere și reparații auto.

Societatea noastră oferă din stoc și la comandă piese auto pentru toată gama de autoturisme străine, cât și pentru modelele produse de Dacia: Logan, Duster, Sandero, Dokker și Lodgy, de cea mai bună calitate, atât aftermarket cât și originale, la prețuri competitive. În plus, vă putem furniza piese de schimb pentru alternatoare, electromotoare și compresoare de aer condiționat. În cadrul societății noastre, prioritatea absolută o reprezintă calitatea produselor comercializate. Punctul nostru forte constă atât în gama largă de produse comercializate cu maximă seriozitate, cât și în timpul scurt de livrare al acestora, având în spate o experiență acumulată în timp.

Obiectivul nostru este să ne asigurăm că cerințele dumneavoastră sunt îndeplinite în așa fel încât să deveniți un client fidel al magazinului nostru. Dacă doriți să plasați o comandă pentru PIESE AUTO, vă rugăm să comandați direct de pe site sau să utilizați formularul de comandă. De asemenea, puteți să ne vizitați la sediul nostru din București.

Vă așteptăm cu plăcere și vă mulțumim pentru alegerea făcută!

Echipa SRC PIESE AUTO!

Imagine Produs