()

Identificare piese auto conform serie șasiu

Pentru a beneficia de acest serviciu este necesar să vă creați cont pe site.

Seria de sasiu trebuie să fie corecta și valida. Exista autoturisme a căror serie de sașiu nu va fi recunoscuta pentru că nu se afla în baza noastră de date. În acest caz, va trebui să faceți identificarea pieselor în mod clasic sau să vă adresați unui operator Srcpieseauto.

În momentul în care veți utiliza creditul și veți lansa o comanda, automat veți primi un alt credit. Daca ați utilizat creditul și nu ați lansat comanda, la început de luna veți primi un nou credit.

Într-o lume în care tehnologia auto avansează constant, identificarea corectă a mașinii dvs. pentru a cumpăra piese de schimb potrivite a devenit esențială. Ne bucurăm să vă prezentăm noul nostru serviciu care face ca această sarcină să fie nu doar mai ușoară, ci și mai rapidă și precisă ca niciodată: identificarea mașinii prin seria de șasiu.

Ce este Seria de Șasiu și de ce este crucială?

Seria de șasiu, numită și VIN (Vehicle Identification Number), este un cod alfanumeric unic care servește ca amprenta digitală a vehiculului dumneavoastră. Conține informații esențiale despre producător, model, motorizare, opțiuni și multe altele. Prin identificarea corectă a mașinii dvs. prin seria de șasiu, vă asigurați că piesele comandate sunt 100% compatibile cu vehiculul dvs.

Descoperiți Rapiditatea și Precizia

Cu noul nostru serviciu de identificare a mașinii prin seria de șasiu, aducem în prim-plan două aspecte esențiale pentru pasionații de mașini: rapiditatea și precizia. Iată cum funcționează acest serviciu:

1. Acces Ușor: Vizitați site-ul nostru și navigați către secțiunea dedicată identificării prin seria de șasiu.

2. Introduceți Seria de Șasiu: Adăugați seria de șasiu a mașinii dvs. în câmpul corespunzător.

3. Cautare Instantanee: Apăsați butonul "Caută" și în doar câteva secunde, sistemul nostru va analiza seria de șasiu și va afișa o listă completă cu piesele originale auto potrivite vehiculului dvs.

identificare auto prin seria de sasiu

4. Achiziționare Ușoară: Selectați piesele dorite și adăugați-le în coșul de cumpărături. Nu a fost niciodată mai simplu să obțineți piesele de care aveți nevoie!

identificare auto prin seria de sasiu

După ce seria de sașiu a mașinii a fost recunoscuta, în partea de sus a paginii veți avea detalii despre mașină d-vostra. Mai jos, în partea centrala aveți categorii uzuale de unde puteți accesa direct piesele dorite (de exemplu revizie ). În partea stangă aveți categorii generale de unde puteți să navigați și să căutați reperele care vă interesează.

identificare auto prin seria de sasiu

În momentul în care ați identificat reperul dorit și dați click pe numărul corespunzător reperului, în partea de jos a paginii o să vă apară codul reperului solicitat cu prețul lui (sau cu "cere oferta" daca acesta nu se afla pe stoc) și în continuare echivalențele aftermarket cu codurile și prețurile lor. Daca nu exista repere aftermarket corespunzătoare codului de origine, atunci o să fie afișat doar codul de origine.

identificare auto prin seria de sasiu

identificare auto prin seria de sasiu

identificare auto prin seria de sasiu

Beneficii Cheie ale Identificării prin Seria de Șasiu

Timp Economisit: Evitați căutarea laborioasă a pieselor potrivite. Cu acest serviciu, veți economisi timp prețios.

Asistență Profesională: Echipa noastră de experți în piese auto este întotdeauna la dispoziția dvs. pentru a oferi sfaturi și răspunsuri la întrebări.

În concluzie, identificarea mașinii prin seria de șasiu aduce rapiditate și precizie în procesul de achiziție de piese auto. La SRC Piese Auto, suntem mândri să oferim această soluție inovatoare pentru clienții noștri, pentru a le face experiența de cumpărături auto mai ușoară și mai eficientă ca niciodată. Testați acum serviciul nostru și descoperiți cât de ușor poate fi menținerea mașinii dvs. în cea mai bună formă!

Imagine Produs