()

Livrarea produselor achizitionate prin intermediul site-ului www.srcpieseauto.ro se poate face in 2 modalitati:

-livrare prin intermediul Fan Courier

-ridicare personala de la punctul de lucru  situat in Bucuresti str Turda nr 131 Bl 10A3 Parter

Pentru produsele livrate prin intermediul Fan Courier,vor exista urmatoarele cheltuieli de transport:

-pentru livrare in Bucursti taxa de transport este de 25ron .Pentru comenzi mai mari de 350ron transportul este gratuit in limita a 15kg.

-pentru livrare in tara, in localitati unde Fan Courier are deschis punct de lucru taxa de transport este de 30ron.Pentru comenzi mai mari de 500ron transportul este gratuit in limita a 20kg.Pentru localitati in care Fan Courier nu are deschise puncte de lucru, pretul transportului va fi calculat in functie de km suplimentari care exista si va fi comunicat clientului inainte de expedierea coletelor. Pentru comenzi mai mari de 850ron transportul este gratuit in limita a 20kg.

Exceptii de la aceste modalitati de livrare

-nu se expediaza parbrize prin intermediul curierului,acestea putand fi ridicate doar de la punctul de lucru situat la adresa de mai sus.

-pentru baterii se aplica o taxa de transport de 35 ron/baterie, indiferent de valoarea acesteia pentru destinatii in care Fan Curierul are sediu. Pentru localitatile in care Fan Courier nu are deschise puncte de lucru, prețul transportului va fi comunicat înainte de livrare.

-pentru anvelope,jante si cutii de portbagaj valoarea transportului va fi in functie de greutatea volumetrica a acestora si va fi comunicata beneficiarului inainte de livrarea acestora.

In momentul primirii coletelor aveti obligatia sa verificati cu atentie piesele primite.Reclamatia referitoare la integritatea coletului sau a continutului acestuia trebuie facuta in momentul receptionarii coletului in prezenta reprezentantului firmei de curierat.Daca in urma deschiderii coletului exista un produs sau produse care prezinta urme de lovire ,zgariere sau alte probleme cauzate de transport,puteti refuza comanda ,moment in care trebuie sa completati un proces verbal de constatare.Procesul verbal poate fi completat doar in prezenta curierului.Comanda refuzata va fi returnata in totalitate.

Produsele pentru care plata s-a efectuat prin ordin de plata bancar vor fi expediate doar dupa confirmarea intrarii banilor in cont.

Ridicarea personala a comenzii de la punctul de lucru se poate face doar dupa ce ati fost anuntat ca produsele d-voastra pot fi preluate.

In cazul produselor achitate in avans de catre persoane fizice este necesar ca la ridicarea lor sa prezentati un act de identitate.In cazul persoanelor juridice pe langa actul de identitate trebuie sa prezentati o imputernicire din partea firmei sau stampila societatii.

Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9-18 si Sambata 9-13

 

Cu respect

Echipa srcpieseauto.ro

Imagine Produs